Adaptacija kuće u Zagrebu

Naši iskusni majstori imaju znanja i vještine te sposobnosti da rade u timu na različitim poslovima kako bi ispoštovali vremenske rokove u zadanim rokovima.
(01) 2044-298
Nazovite nas!
Kontaktirajte nas s povjerenjem!
Kontakt forma
Trebate savjet? Nazovite nas odmah!
Zatražite ponudu

Adaptacija kuće - trebate potpunu renovaciju ili uređenje kuće u Zagrebu i okolici?

Adaptacija i preuređenje kuće zahtijeva stručnost i kvalitetu te estetski pristup u radu. Ovisno o opsegu radova sastavljamo potreban tim, procjenjujemo vremenski rok i izrađujemo ponudu s cijenom. Ovaj posao uključuje stručnjake sa svih polja vezanih uz građenje stambenih objekata - zidare, montere suhe gradnje, električare, plinaše, vodoinstalatere, keramičare, stolare i soboslikare. Također može uključivati i korištenje usluga statičara te arhitekta.

Adaptacija kuće - redoslijed radova

Prije samog početka radova, potrebno je provjeriti stanje kuće u vlasničkom smislu. Nakon što ste to provjerili, posavjetujte se s arhitektom o količini i vrsti radova koje želite napraviti. Adaptacija i dogradnja kuće te adaptacija stare kuće zahtijevaju velike poslove te ćete prema preporuci arhitekta u posao možda morati uključiti i statičara. Arhitekt će vas uputiti u nadležne gradske urede kako bi zatražili sve potrebne dozvole za rad. Nakon što ste izradili nacrt koji je odobren i napravili potrebnu papirologiju možemo krenuti s radovima.

Adaptacija kuće - dozvole

Renoviranje kuće može zahtijevati određene dozvole ovisno o poslovima koje želite da se učine. Adaptacija stare kuće - dozvole koje vam trebaju ovise o vlasničkom stanju objekta, veličini okućnice i razmjerima poslova koje želite učiniti.

Adaptacija stare kuće Zagreb – nazovite za plan radova i izradu troškovnika!

Adaptacija starih kuća posao je kojem treba ozbiljno pristupiti. Stare kuće u sebi nose određene probleme koji su vezani uz prijašnje načine gradnje i materijale.

Na stanje kuće također utječu održavanje ali i vanjski uvjeti kao što su prirodne pojave (potresi, poplave…)

Želite li renovirati staru kuću potrebno je nazvati stručnjaka za adaptacije koji će procijeniti troškove renoviranja te vam iznijeti plan svih potrebnih radova.

Radovi u obnovi starijih objekata uključuju poslove od samog osiguravanja građevinske konstrukcije do soboslikarskih radova na samom kraju.
Potrebno je pregledati sami ''kostur'' kuće kako bi znali da li su temelji kvalitetni, nosivi zidovi cijeli, grede u dobrom stanju, krovna konstrukcija cijela...

Nakon toga provjeravamo vodovodne, plinske i električne instalacije.

Adaptacija obiteljske kuće

Adaptacija kuće je veliki posao, posebno ako ju je potrebno raditi u fazama jer u tom prostoru istovremeno živite. Prilikom procijene i dogovora poslova morali bismo napraviti plan radova po fazama kako bi vama olakšali boravak u prostoru ako je moguć i nama izvođenje radova.

Poslovi renoviranja obiteljske kuće uključuju majstore svih segmenata građevinskih radova na objektima:

  • električarske poslove
  • vodoinstalaterske radove
  • plino-instalateri
  • keramičare, stolare, parketare
  • soboslikarske radove

Adaptacija kuće - cijena po kvadratu ovisi o različitim faktorima, kako bi vam dati procjenu troškova potrebno je napraviti detaljan popis potrebnih radova, provjeriti stanje objekta te dogovoriti sve druge dodatne poslove koje želite da napravimo na istom.

Vrlo je važan čimbenik i vremenski rok odrade posla kao i okolnosti u kojima radimo, radi li se o kući s prilazom, kući bez mogućnosti prilaza vozilima, da li je kuća prazna prilikom radova... Ako je to prostor u kojem ne boravite ili imate mogućnost drugog smještaja tijekom renovacije objekta dodatno ćemo olakšati i ubrzati radove jer ćemo moći raditi nekoliko poslova koordinirano u isto vrijeme. 

Adaptacija objekta - ključ u ruke - područje Zagreba!

Adaptacija kuće - ključ u ruke - cijena
Cijena kompletne renovacije objekta po principu ključ u ruke ovisi o zatečenom stanju istog. Kako bi vam mogli reći točnu cijenu moramo doći i napraviti detaljan pregled i procjenu građevine koju želite renovirati. Nakon toga ćemo usuglasiti vaše želje s potrebnim radovima i izraditi troškovnik te vremenski rok za potrebne radove.

Brzina, kvaliteta i urednost u poslu zajamčena - nazovite nas!

Naš tim iskusnih majstora napravit će plan svih radova i troškovnik te vremenski rok koji će odgovarati svim vašim potrebama.

Ponosimo se našim kvalitetnim radovima te odličnim cijenama na području cijelog Zagreba!

© Sva prava pridržana 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram