Adaptacija kuhinje u Zagrebu

Adaptacija kuhinje je posao koji zahtjeva stručnost i kvalitetu te estetski pristup u radu. 

Ovisno o opsegu radova sastavljamo potreban tim, procjenjujemo vremenski rok i izrađujemo ponudu s cijenom.
(01) 2044-298
Nazovite nas!
Trebate potpunu renovaciju ili uređenje kuhinje?
Kontaktirajte nas!
Kontakt forma
Naše usluge
Trebate savjet? Nazovite nas odmah!
Zatražite ponudu

Adaptacija kuhinje - cijena -Zagreb - nazovite nas za termin!

Kompletna adaptacija kuhinja
Ovakav posao često je adaptacija stare kuhinje u kući ili stanu koji želite preurediti, promijeniti instalacije koje su dotrajale ili nisu funkcionalne te u potpunosti promijeniti estetski izgled prostora.

U starim kuhinjama često pronalazimo probleme s vodoinstalacijama koji su uzrokovali vlagu i plijesan, napuknute i dotrajale pločice te zatvoreni tip prostora koji želite otvoriti.

Djelomična adaptacija kuhinje
Nedavno ste uređivali stan no želite promijeniti prostor?

Djelomična adaptacija kuhinje je zapravo uređenje kuhinje - postavljanjem novih pločica, promjenom slavine ili rezanjem zida kako bi postigli otvoreni tlocrt postići ćete potpunu preobrazbu prostora u vrlo kratkom vremenu i s malim troškovima.

Hitna adaptacija
Hitne - nužne adaptacije su renoviranja koja su posljedica poplave, puknuća cijevi, potrebe za promjenom elektroinstalacija ili nakon neke druge vrste kvara koja je uzrokovala oštećenja u vašoj kuhinji.

Nakon početne sanacije kvara provjerit ćemo stanje na mjestu oštećenja te pronaći optimalno rješenje kojim ćemo postići potpunu funkcionalnost kuhinje.

Provjera funkcionalnosti
Kod starih prostora koje je potrebno urediti krećemo sa samom provjerom funkcionalnosti svih postojećih instalacija kako bi utvrdili njihovo stanje. Pravilno postavljene i funkcionalne instalacije za struju, vodu i plin osigurat će vaš dom i vas od potencijalnih kvarova i oštećenja.

Estetika
Nakon toga s klijentom pregledavamo tlocrt i određujemo sve druge promjene koje su estetske prirode. Provjeravamo položaj zidova, položaj instalacija i izlaza za struju i vodu kako bi odgovarao novom postavu kuhinje koji želite napraviti.

Ako su potrebne preinake u položaju cijevi za vodu i utičnica te prekidača prvo obavljamo taj dio posla. Kada su svi osnovni elementi postavljeni i zadovoljeni prelazimo na poslove estetske prirode.

U suradnji s klijentom pregledat ćemo stanje stolarije, parketa, keramike i zidova kako bi utvrdili što je potrebno učiniti s njima. Da li ih je potrebno urediti, u potpunosti zamijeniti ili ih ostavljamo u postojećem stanju.

Kada je sve funkcionalno i uređeno obojati ćemo zidove kako bi vaša kuhinja zablistala.

Adaptacija kuhinje uključuje sve poslove vezane uz elemente koji se nalaze u prostoru. Od osnovnih postavki instalacija i tehničke ispravnosti prostora do dekorativnih elemenata kao što su postavljanje, promjena i uređenje podnih i zidnih obloga. Te postavljanje rasvjetnih tijela prema željama klijenta. Naš stručni građevinski tim stoji vam na raspolaganju.

Elektroinstalacije - popravak, postavljanje i zamjena - pravilno postavljene i tehnički ispravne električne instalacije osnovni su element prostora. Nepravilno postavljene mogu dovesti do kratkog spoja, požara i kvara električnih uređaja.

Plinske instalacije - popravak, postavljanje i zamjena - ako se plinske instalacije nisu koristile dugo vremena ili sumnjate na njihovu ispravnost potrebno ih je pregledati. Provjera plinskih instalacija je potrebna zbog sigurnosti za zdravlje ljudi i životinja koji se nalaze u prostoru.

Vodoinstalacije - popravak, postavljanje i zamjena - pojava vlage, plijesni, lokvica su znak oštećenja na vodovodnim cijevima. Sve cijevi ćemo provjeriti kako bi bili sigurni da nigdje nema oštećenih mjesta koja uzrokuju curenje.

Dogradnja, rušenje i uređenje poslovima zidanja i suhe gradnje - zid je oštećen i potrebno ga je popraviti? Ili želite u potpunosti ukloniti zid koji dijeli kuhinju od drugih prostorija? Provjerit ćemo nosivost zidova te druge tehničke podatke i pronaći najbolje rješenje.

Skidanje i postavljanje te uređenje stolarije, keramike i parketa - zidne i podne obloge mogu se oštetiti. Obloge koje su od drveta potrebno je redovito održavati kako bi zadržale kvalitetu.

Uređenje i osvježenje zidova - soboslikarski radovi - u kratkom roku ćemo urediti i obojati oštećene i dotrajale zidove u vašoj kuhinji kako bi ona ponovno bila čista te sigurna od vlage i plijesni te izgledala osvježeno uz novu boju po vašem izboru.

© Sva prava pridržana 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram