Adaptacija kupaonice u Zagrebu

Kontaktirajte nas!

Doći ćemo bilo gdje na području Zagreba i napraviti procjenu adaptacija kupaonice.
(01) 2044-298
Nazovite nas!
Pošaljite upit - adaptacija kupaonice u Zagrebu
Kontakt forma
Naše usluge
Trebate savjet? Nazovite nas odmah!
Zatražite ponudu

Adaptacija kupaonice - Zagreb - nazovite nas za pregled stanja i ponudu!

Adaptacija kupaonice zahtijeva vodoinstalatersko i keramičarsko te električarsko iskustvo. Renoviranje i preuređenje kupaonice zahtijeva stručnost i kvalitetu te estetski pristup u radu. Ovisno o opsegu radova sastavljamo potreban tim, procjenjujemo vremenski rok i izrađujemo ponudu s cijenom.

Adaptacija kupaonice - cijena i preporuka
Često nas pitate što vam preporučujemo, da li je najbolje sanirati štetu ili napraviti potpunu renovaciju stare, dotrajale kupaonice ili kupaonice u kojoj je došlo do štete uzrokovane curenjem i vlagom.

Adaptacija kupaonice do 5m2 ili 6m2 - adaptacija male kupaonice ili obnova velike kupaonice je posao koji se sastoji od nekoliko važnih koraka. Stoga vam ne možemo reći koliko traje renoviranje kupaonice ili koja je cijena renovacije bez pregleda postojećeg stanja.

Uređenje roh-bau prostora - instalacija kupaonice

Potpuno prazni prostor u kojem se nalaze samo zidovi i električne te vodovodne instalacije potrebno je estetski prilagoditi željama klijenta. Ako su izvedene cijevi za vodu i postavljene instalacije za struju te odgovaraju potrebama onda na njih postavljamo sanitarije te prekidače i utičnice. Također postavljamo podne i zidne obloge prema odabiru klijenta.

Savjet!
Prilikom odabira podnih i zidnih pločica za adaptaciju kupaonice pazite na deklaraciju. Deklaracija će vam pružiti sve informacije o svojstvima pločice. Da li su protuklizne, jesu li namijenjene za kupaonice te da li su podne ili zidne.

Renovacija kupaonica malih kvadratura je naša specijalnost
Pogledajte renovaciju nekoliko kupaonica u Zagrebu kroz sve faze projekta.
Pogledajte projekt

Adaptacija kupaonice - princip ''Ključ u ruke''

Želite li potpuno gotovu kupaonicu dok se vratite s poslovnog puta ili prije nego što uselite u novu kuću?

Nazovite nas! Doći ćemo i napraviti procjenu poslova te troškovnik.

U suradnji s vama ćemo napraviti tlocrt kupaonice, odabir materijala i definirati vremenske rokove. Renoviranje kupaone prepustite u ruke stručnjacima. U zadanom vremenu vaša nova uređena kupaonica će biti gotova i spremna za opuštajuće trenutke!

Renovacija kupaone - nazovite nas!

Treba li vaša kupaona potpunu renovaciju? Jesu li cijevi dotrajale, da li je došlo do kvara koji ste morali sanirati? Primijetili ste pojavu plijesni ili je vrijeme za zamjenu sanitarija? Možda su podne i zidne obloge dotrajale.

Potpuna renovacija kupaone uključuje poslove nekoliko različitih majstora kako bi vaša kupaonica nakon renoviranja bila u potpunosti funkcionalna i estetski privlačna.

Provjera i zamjena te postavljanje novih instalacija
Električne instalacije, vodovodne instalacije i plinske instalacije
Prije svega potrebno je provjeriti stanje postojećih vodovodnih cijevi, električnih instalacija i plinskih instalacija ako one postoje u kupaonici. Nakon što utvrdimo njihovo stanje po potrebi radimo nove električne instalacije, postavljamo novu vodovodnu mrežu za kupaonicu i mijenjamo postojeće izvode. Ako želite mijenjati položaj elemenata u kupaonici to definiramo na samom početku radova. Napravit ćemo optimalan razmještaj instalacija kako bi odgovarao vašim potrebama.

Zidanje i suha gradnja
Nakon što smo postavili sve instalacije prema vašim željama i funkcionalnosti zatvaramo zidove. Korištenjem kvalitetnih materijala suhe gradnje osiguravamo trajnost vaše nove kupaonice. Iskustvom i novim materijalima osiguravamo kvalitetu i postižemo brzinu u radu kako bi prostori koje uređujemo bili što prije u funkciji. Na mjestima gdje je potrebno zidat ćemo napraviti zidane elemente kako bi osigurali stabilnost.

Postavljanje podnih i zidnih obloga
Nakon što smo napravili izvode za instalacije i uredili zidove postavljamo podne i zidne obloge. Podne i zidne pločice postavljamo prema željama klijenta ovisno o estetskom ukusu i dizajnu prostorije. Postoje brojni oblici i dimenzije pločica koje je moguće odabrati kako bi prostor izgledao veće i prostranije.

Ugradnja stolarije
Kvalitetni i estetski privlačni prozori i vrata zaokružit će cjelokupni dojam nove renovirane kupaonice. Odaberite ih u bojama koje će se uklopiti u vaš prostor. Postoji cijeli niz materijala i završih slojeva koji će vam omogućiti da savršeno odgovaraju vašim idejama.

Uređenje kupaonice - želite napraviti novi razmještaj? Nazovite nas - Zagreb

Estetsko uređenje kupaonice
Adaptacija kupaone uključuje i poslove estetske prirode. 

Promjenom položaja sanitarija u kupaonici možemo dobiti na većoj funkcionalnosti, vizualno povećati prostor i dobiti mogućnost ugradnje nekih novih elemenata.

Kontaktirajte nas već danas za adaptaciju ili potpunu renovaciju kupaonice!

Često postavljena pitanja

Neka od najčešćih pitanja koja nas pitate su vezana uz manje jednostavne poslove u kupaonicama.

Možemo li premjestiti rasvjetno tijelo?

Promjenom izvoda za električne instalacije možemo pomaknuti rasvjetno tijelo na bilo koju poziciju u kupaonici.
Oprez! Potrebno je birati rasvjetna tijela koja su otporna na vlagu i paru.

Ne stane nam perilica rublja, potrebno ju je staviti na drugi zid, možemo li crijevo postaviti tamo?

Možemo, kao i s električnom energijom promijenit ćemo izvod i preseliti ga na drugo mjesto.

Promijenili smo tuš kabinu, željeli bismo postaviti nove pločice, da li to radite?

U kratkom roku ćemo zamijeniti podne i zidne obloge u vašoj kupaonici. Skinuti ćemo stare, poravnati pod i zidove ako je to potrebno i postaviti nove.

Možemo li dodati još koju utičnicu u kupaonicu?

Da! Odredit ćemo položaj i količinu utičnica i ugraditi ih u vrlo kratkom roku.
© Sva prava pridržana 2024.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram