Adaptacija potkrovlja u Zagrebu

Tavanski prostori omogućuju vam povećanje funkcionalnosti i vrijednosti kuće. 

Iskoristite puni potencijal prostora, dodajte prostorije koje ste oduvijek željeli no niste imali mjesta - pravilnim odabirom majstora za adaptaciju prostora.
(01) 2044-298
Nazovite nas!
Adaptacija potkrovlja - kontaktirajte nas za ponudu!
Kontakt forma
Naše usluge
Trebate savjet? Nazovite nas odmah!
Zatražite ponudu

Adaptacija potkrovlja - Zagreb - kontaktirajte nas za ponudu i procjenu radova!

Potkrovlja su kompleksni prostori koji zahtijevaju stručnost i znanje kako bi se prostor pravilno pripremio za uređenje, adaptacija potkrovlja je posao za majstore s iskustvom. Adaptacija tavanskog prostora zahtjeva stručnost i kvalitetu te estetski pristup u radu. Ovisno o opsegu radova sastavljamo potreban tim, procjenjujemo vremenski rok i izrađujemo ponudu s cijenom.

 • Uređenje interijera potkrovlja
  Želite li uređenje niskog potkrovlja ili uređenje visokog potkrovlja u kući ovisno o postavkama prostora pronaći ćemo idealno rješenje. Visina određuje iskoristivost postojećeg prostora i mogućnost pozicioniranja određenih elemenata u interijeru kao što su kuhinjski i kupaonski elementi kako bi bez prepreka mogli npr kuhati ili se kupati u tuš kadi.

 

 • Uređenje potkrovlja s galerijom - ako na raspolaganju imamo niski prostor koji je moguće otvoriti i spojiti s prostorom koji se nalazi u donjem katu kuće idealno je iskoristiti ga za galerijski prostor. Renoviranje potkrovlja na ovaj način nudi vam dodatni prostor za pohranu, spavaći prostor ili radni prostor.

 

 • Uređenje malog potkrovlja - uređenje potkrovlja od 50m2 ili manjih je česta dvojba naših klijenata. Uređenje potkrovlja podiže vrijednost doma i daje vam dodatni prostor. Adaptacija potkrovlja u pojedinim slučajevima zahtjeva dozvole, posebno ako niste jedini vlasnik nekretnine. Prije početka radova provjerite regulative s nadležnim gradskim uredom.

 

 • Uređenje potkrovlja - sobe - uređivanje potkrovlja kuće koje do sada nije korišteno omogućuje vam izradu dodatnih soba. Pozicioniranje prostorija i određenih elemenata koji zahtijevaju visinu kako bi mogli neometano funkcionirati neovisno o visini prostora je posao za stručnjaka koji će svojim znanjem i vještinama pomoći da se u prostor postave svi željeni elementi te se prostor iskoristi na najbolji mogući način.
Kako smo adaptirali potkrovlje u Zagrebu
Pogledajte kako smo od neiskorištenog tavana napravili stan iz snova.
Pogledajte projekt

Uređenje potkrovlja uz proces ''Ključ u ruke''

Adaptacija potkrovlja ključ u ruke - zanima vas koliko košta adaptacija potkrovlja? Koja je cijena uređenja potkrovlja ovisi o nekoliko važnih čimbenika, da li je prostor u stambenoj namjeni ili je samo ''kostur''. Uređenje potkrovlja kuće po principu ključ u ruke radi se u nekoliko faza:

 • pregled stanja područja za rad
 • izrada novog tlocrta prema željama klijenta
 • procjena troškovnika i vremenskog roka izrade
 • izvođenje radova
 • Adaptacija tavana u stambeni prostor
  Ako se tavanski prostor nije koristio, odnosno nije uređen u potpunosti potrebno je napraviti tehničke građevinske pred-radnje. Kako bi postigli tehničku ispravnost prostora za daljnje uređenje.

 

 • Krovna konstrukcija - potrebno je pregledati kostur krovne konstrukcije, grede i daske kako bi utvrdili da li negdje dolazi do curenja, pojave vlage i plijesni te da li je drvo zdravo.

 

 • Izolacija - izolacija je nužna u tavanskim prostorima, zbog niskih i visokih temperatura iznimno je važno pravilno postaviti izolaciju.

 

 • Zidovi - uređenje potkrovlja kanufom ili rigips pločama omogućuje vam jednostavnu montažu uz visoku kvalitetu materijala i njihovih svojstava.

 

 • Električna energija - u potkrovlje je potrebno uvesti električne instalacije kako bi prostor postao funkcionalan. Napravit ćemo nacrt kako bi ustanovili vaše potrebe i prema njima pozicionirali utičnice i prekidače.

 

 • Vodovodne instalacije - želite li u potkrovlje postaviti kuhinju ili kupaonicu morat ćemo provesti vodovodne cijevi. Dodatna kupaonica u prostoru podiže vrijednost vaše nekretnine.

 

 • Postavljanje stolarije, parketa i keramike - odaberite podne i zidne obloge te stolariju koja će svojim dimenzijama odgovarati prostoru i vašem stilu. Znanjem i kvalitetnom izvedbom te korištenjem profesionalnih alata i opreme postavit ćemo podove koji ne škripe i stolariju s kojom nećete imati probleme prilikom otvaranja i zatvaranja.

 

 • Soboslikarski radovi - pravilnim odabirom boja vizualno ćete povećati prostor. Odabirom boja otpornih na stvaranje vlage i plijesni spriječit ćete njihovu pojavu. Vodo-perive boje olakšat će vam održavanje prostora. Besprijekorno oličeni zidovi poboljšat će vizualni efekt prostorije.

Brzina, kvaliteta i urednost u poslu zajamčena! Nazovite nas!

© Sva prava pridržana 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram