Adaptacija stana u Zagrebu

Profesionalnom adaptacijom štedite vrijeme i novac te osiguravate kvalitetu radova u domu.

Kompletna renovacija prostora uz stručan tim i odlične rokove. 

Dostupni za rad na području Zagreba i šire - kontaktirajte nas već danas za ponudu i izradu troškovnika!
(01) 2044-298
Nazovite nas!
Pošaljite upit - odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku!
Kontakt forma
Naše usluge
Trebate savjet? Nazovite nas odmah!
Zatražite ponudu

Adaptacija stana Zagreb - trebate potpunu renovaciju ili uređenje stana?

Kompletna adaptacija stana je posao za koji nas najčešće zovete. To je kompleksan posao koji uključuje detaljnu provjeru cijelog stanja prostora i svih njegovih funkcionalnosti kako bi otkrili potencijalne probleme koje je potrebno sanirati.

Savjet! Odvojite vrijeme - nazovite nas i dogovorit ćemo termin koji će odgovarati i vama i nama kako bi napravili pregled prostora i mogli vam reći vremenski rok odrade posla kao i prateći troškovnik.

Nakon toga moći ćemo dogovoriti vrijeme za renovaciju u kojem smo slobodni i koje će vam odgovarati prema vašim obavezama.

Adaptacija stana - arhitekt i dozvole

Kako bi posao koji radimo bio u potpunosti legalan i napravljen na pravi način kada se radi o većim renovacijama i izmjenama u prostoru potrebno je posavjetovati se s arhitektom i statičarom.

Oni će vas i nas uputiti u sve što je potrebno kako bi posao napravili na najbolji mogući način. Ako je potrebno izvaditi određene dozvole arhitekt će vam pomoći ili vas uputiti na gradske urede u čijoj je to nadležnosti.

Adaptacija stana - firma i ugovor o adaptaciji stana

Prilikom izrade ponude za radove u kojoj ćemo detaljno napraviti plan i analizu potrebnih radova te popratni troškovnik uz to ćemo izraditi i ugovor o adaptaciji stana u kojem ćemo navesti sve faze rada, cijene, vremenski rok izrade i sve druge detalje vezane uz posao.

Vaše zadovoljstvo i poštivanje rokova te kvaliteta izvedbe naš su glavni cilj.

Korak po korak: Kako smo kompletno adaptirali stan od 70m2
Pogledajte kako smo renovirali stan u Zagrebu kroz sve faze projekta.
Pogledajte projekt

Adaptacija stana u Zagrebu

Najčešće kvadrature koje vas zanimaju prilikom upita:

 • adaptacija stana od 30m2
 • adaptacija stana 35m2
 • adaptacija stana od 40m2
 • adaptacija stana od 50m2
 • adaptacija stana do 55m2
 • adaptacija stana od 60m2
 • adaptacija stana od 75m2
 • adaptacija stana od 80m2
 • adaptacija stana od 90m2

Ne možemo vam reći fiksnu cijenu za stan od 80 kvadrata. Cijenu za adaptaciju malog stana ili cijenu za adaptaciju stana od 60 kvadrata.

Renoviranje stambenog prostora u zgradi ima svoje prednosti i mane koje nam olakšavaju ili otežavaju posao. Ovisno o segmentu kojim se bavimo, stoga nam je teško reći vam konkretne cijene prilikom pregleda prostora u kojemu želite renovaciju.

Adaptacija stana - Zagreb - cijena na upit!

 • Adaptacija stana - preporuka - svaka renovacija koju vršimo je po nečemu specifična. Nije moguće odrediti fiksnu cijenu renovacije po kvadratu za stambene prostore. Adaptacija stana cijena po m2 je moguća nakon izrade troškovnika adaptacije stana. Nakon detaljnog pregleda te izrade plana potrebnih i željenih radova u prostoru.

 

 • Adaptacija stana - radovi - Radovi u rekonstrukciji stambenog prostora uključuju majstore s različitih polja koji će raditi koordinirano kako bi poslove obavili što efikasnije u što kraćem vremenskom periodu te završili u zadanim rokovima.

 

 • Električarski radovi - električarski radovi uključuju sve poslove provjere trenutnog stanja instalacija i njihove funkcionalnosti. Promjene i postavljanje električnih instalacija u prostoru. Izradu tlocrta željenih pozicija rasvjetnih tijela, utičnica i prekidača prema željama klijenta. Odabirom položaja utičnica koji će odgovarati vašim potrebama smanjit ćemo količinu produžnih kabela, pomoćnih stolica i drugih pomagala kada je utičnica nezgodno pozicionirana i teško ju je dohvatiti.

 

 • Vodoinstalaterski radovi - radovi na vodovodnim instalacijama uključuju provjeru trenutnog stanja vodovodnih cijevi. Moramo utvrditi postoje li oštećenja koja mogu uzrokovati curenje i nastanak štete u vidu vlage, plijesni ili poplave u vašem prostoru. Napravit ćemo potrebne promjene i postaviti nove cijevi za vodu kako bi vaš prostor bio siguran. Želite li promijeniti položaj sanitarija odredit ćemo novo mjesto za izvode i napraviti raspored koji će odgovarati vašim željama.

 

 • Plino-instalaterski poslovi - imate li u svom stambenom prostoru i plinske instalacije napravit ćemo sve potrebne provjere kako bi vaš dom bio siguran od curenja plina. Savjetovati ćemo vas da ugradite detektor plina kako bi bili u potpunosti mirni u vlastitom domu. Plin se ne osjeti kada curi no može biti jako opasan. Detektor možemo postaviti u vrlo kratkom roku tijekom radova.

Adaptacija stana - ključ u ruke - Zagreb

Rekonstrukcija stambenog prostora po principu ključ u ruke je idealan odabir prilikom kupnje nove nekretnine koju želite urediti. Prije useljenja kako se ne bi morali boriti s radovima, prašinom i bukom. Naš koordinirani tim majstora ovakve zadatke obavlja u zadanim rokovima. Bez kašnjenja kako bi pružili kvalitetnu izvedbu u najboljem vremenskom roku.

Kupili ste novi stan ili se planirate preseliti u stan koji već posjedujete u Zagrebu ali ga je prije toga potrebno urediti? Voljeli biste otvoreni tlocrt, veliku kuhinju, kupaonicu koja je posložena tako da u njoj imate dovoljno prostora za sve i da ne izgleda staromodno?

Nazovite nas i doći ćemo provjeriti postojeće stanje stambenog prostora prije renovacije. Renovacija po principu ključ u ruke vam osigurava u potpunosti završen prostor, koji je tehnički ispravan i funkcionalan te spreman za dekoriranje.

Adaptacije stanova - ključ u ruke - cijena na upit! Radove renovacije radimo na području cijelog Zagreba i šire u odličnim rokovima!

Poslovi uređenja u renovaciji prostora

 • Zidarski poslovi i poslovi suhe gradnje - napravit ćemo tlocrt kakav želite kako bi postigli maksimalnu iskoristivost prostora. Suhom gradnjom osiguravamo odlične vremenske rokove izrade i trajnost te kvalitetu odrađenog posla.

 

 • Stolarija - ugradnjom kvalitetne stolarije povećavate ekonomsku učinkovitost prostora i povećavate vrijednost stambenog prostora. Stolarija dolazi u svim uzorcima i materijalima te ju možete savršeno uklopiti u željeni izgled prostora.

 

 • Zidne i podne obloge - postavljanje podova i pločica prema vašim željama u potpunosti će se uklopiti u željeni dizajn prostora. Korištenjem profesionalnih alata, opreme i ljepila osigurat će kvalitetu i trajnost obloga.

 

 • Soboslikarski radovi - želite li da vaš novouređeni dom zablista naši soboslikari će urediti zidove prema vašim uputama. Uredit ćemo ih kako bi bili u potpunosti ravni, obojati ih i postaviti tapete te ukrasne lajsne.

Povećanje funkcionalnosti i vrijednosti nekretnine

Imate velike prostorije koje nisu dobro iskorištene, veliki prostor u hodnicima ili zatvoreni tlocrt? Moguće je vaš postojeći stan pretvoriti u prostor kakav zamišljate. Nazovite nas i dogovorit ćemo termin pregleda postojećeg stanja, saslušat ćemo vaše želje i utvrditi koje je od poslova moguće napraviti. Ako vidimo potrebu u posao ćemo uključiti arhitekta i statičara.
Naš iskusni tim majstora učinit će prostor potpuno funkcionalnim i tehnički ispravnim. Poštovat ćemo sve zakone struke kako bi prostor bio siguran. Ispunit ćemo sve vaše želje kako bi prostor bio u potpunosti prilagođen vama i vašim željama.

 • popravak, promjena i postavljanje električnih instalacija
 • popravak, promjena i postavljanje vodovodnih instalacija
 • popravak, promjena i postavljanje plinskih instalacija
 • postavljanje stolarije, podnih i zidnih obloga


Neovisno o kvadraturi stana možemo napraviti željenu rekonstrukciju ili adaptiranje prostora. Dimenzija stana ne mora nužno značiti i takav opseg poslova. Ponekad su manji stanovi puno kompliciraniji i složeniji za rekonstruiranje od velikih stanova.

© Sva prava pridržana 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram