Trebate savjet? Nazovite nas odmah!
Zatražite ponudu

Kako smo adaptirali potkrovlje u Zagrebu

Ima nešto u tim potkrovljima. Skoro pa ni ne znamo osobu kojoj ideja stana u potkrovlju, pogotovo negdje u centru Zagreba, nije privlačna.

Taj pogled na krovove, nebo, izlaske i zalaske sunca... Od same ideje čak i u nama građevinarima se probudi poeta.

Zato nam je i sjajno sjela ova adaptacija potkrovlja u Zagrebu!

Dečki su se svojski potrudili, i kao i svaki put odradili vrhunski posao! Do te mjere da nismo mogli sačekati finalno bojanje zidova prije nego što dignemo fotografije na stranicu. 

Napravili smo kompletnu adaptaciju nekorištenog potkrovlja u ugodan stan, od izolacije i dodatnih potpornja do knaufa i podova.

Nakon početnih grubih radova, uslijedili su oni malo finiji.

Bilo je nekoliko iznenađenja po putu, kao što to obično i bude kod ovako velikih adaptacijskih zahvata, no, ništa što nismo uspješno riješili. I to bez produljenja roka izvedbe i značajnijeg rasta troškova - predviđeni troškovnik smo uspješno prilagodili bez kompromitiranja kvalitete materijala. 

Fotografije su tu da to i potvrde.

Čim završimo bojanje zidova - stavljamo još fotografija! A vi nam do tada slobodno pošaljite mail ili nas nazovite za još neku adaptaciju potkrovlja u Zagrebu. Stvarno ih volimo raditi!

© Sva prava pridržana 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram