Naše usluge
Trebate savjet? Nazovite nas odmah!
Zatražite ponudu

Kompletna adaptacija stana u Zagrebu

Nedavno je završena jedna kompletna adaptacija stana u Zagrebu s kojom smo i mi kao tim, a i vlasnici stana, naši naručitelji, baš jako zadovoljni!

Zato smo odlučili baš tu adaptaciju staviti na stranicu kako bismo vam čim bolje predočili proces i način rada.

Za početak, dolazimo pogledati prostor i u suradnji s vama utvrditi koje poslove je potrebno napraviti. Ovisno o tome koji tip adaptacije radimo - saniramo li nastala oštećenja ili se adaptacija radi kao promjena interijera i uljepšavanje životnog prostora - formira se cijena, potrebni materijali, vremenski rok i tim koji će sudjelovati u adaptaciji.

Nakon što utvrdimo potrebne poslove i saslušamo sve vaše želje, slažemo 3D skicu prostora i sastavljamo ponudu.

Naš tim je uigran i zaokružen, doslovce možemo odraditi sve što je potrebno, čak i kod najkompleksniji adaptacija. Elektroinstalacije, vodoinstalacije, plinske instalacije, zidanje, suha gradnja, hidroizolacija, soboslikarstvo, stolarija, keramika, parketi - sve je to unutar naših mogućnosti i ekspertize.

No, dosta samohvale - neka fotografije govore umjesto nas!

Vratimo se na stan s početka ove priče, ono što slijedi je nekoliko fotografija stana prije renovacije:

Nakon uvida u stanje i izrade projekta te troškovnika, krenuli smo s radovima. 
 
Kako se naš tim sastoji od stručnjaka za sve vrste poslova potrebnih kod kompletne renovacije, možemo vam garantirati poštivanje procijenjenih rokova. Pametnom i organiziranom raspodjelom rada, čak ako istovremeno radimo na nekoliko adaptacija, s nama vam se nikada neće dogoditi pauza od nekoliko dana da radnika nema, a posao stoji.
Po završetku radova garantiramo vam:
  • kvalitetu izvedbe
  • kvalitetu korištenih materijala
  • čistoću prostora
  • posao odrađen bez probijanja rokova

Vama preostaje samo da stan namjestite prema svom guštu!

© Sva prava pridržana 2024.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram