O našem timu za adaptacije u Zagrebu

Pod brendom Adaptacije Zagreb nalazi se uigran tim tvrtke Eisen d.o.o. usko specijaliziranih za pojedina područja građevinskih radova. Pokrivamo sve od rušenja i štemanja, uvođenja vodovodnih, plinskih ili elektroinstalacija sve do postavljanja keramičkih pločica i bojanja zidova. Za klijenta to jamči maksimalnu kvalitetu radova. Za svaki posao izrađujemo ponudu sa detaljnim troškovnikom, te u konačnici izdajemo jedan račun za sve izvršene usluge.

Zbog našeg dugogodišnjeg iskustva i dobre organizacije posla, možemo vam ponuditi pojedinačne radove kao i kompletnu adaptaciju objekta po principu ključ u ruke.

Ne dozvolite da se renovacija vašeg prostora iz snova pretvori u noćnu moru! Kontaktirajte nas već danas i raspitajte se o našim referencama, dostupnosti i svemu ostalome što vas zanima. Znamo da je renovacija stana vrlo stresan period za investitore zbog velikog broja situacija koje mogu poći krivo i nabiti neočekivane troškove. No, ne mora biti tako. Adaptacije Zagreb tu su za vas od nacrta do zadnjeg poteza metlom. Kontaktirajte nas danas i započnimo suradnju!

Kontaktirajte nas ukoliko se pripremate renovirati vaš poslovni ili stambeni objekt, te ako želite raditi sa građevinskom tvrtkom:

  • kojoj je stalo do vašeg zadovoljstva i tretira vas kao partnera
  • koja je transparentna i ne služi se prljavim trikovima kako bi u poodmakloj fazi projekta iznenada povećala troškove
  • koja okuplja vrhunski tim stručnih majstora iz pojedinih područja građevinskih radova
  • koja ne preskače esencijalne predradnje (poput kvalitetne pripreme zida prije bojanja) radi uštede troškova
  • koja vas neće ostaviti usred adaptacije sa rasturenom kupaonicom, jer je dobila ponudu za bolji posao na nekom drugom gradilištu
  • koja izdaje račun za svoje usluge i stoji svojim imenom i imovinom iza izvršenih radova
  • koja je sposobna organizirati posao na način da se adaptacija izvrši u dogovorenom roku
  • koja ulaže kontinuirano u vlastitu opremu i zaposlenike kako bi se radovi mogli izvoditi bez iznenadnih prekida
Kontaktirajte nas za ponudu već danas!
Radimo na području cijelog Zagreba i zagrebačke županije.

Planirate uštedjeti na troškovima pojedinačno plaćajući usluge različitim majstorima za različite etape radova?

U tom slučaju se oboružajte strpljenjem, jer vas čeka stresno razdoblje. Prvo trebate riješiti logističku noćnu moru usklađivanja radova tj. osigurati da završetkom jedne etape radova, započnu drugi - rušenje, zidanje, instalacije (voda, struja, plin), obloge, žbukanja, pločice, soboslikarsko ličilački, montaže...Što ćete napraviti kada vam se električar ne pojavi, a za par dana dolaze keramičari koji nemaju kasnijih slobodnih termina? Morate si osigurati dovoljno slobodnog vremena da konstantno kontrolirate tijek radova i pazite da se ugrađuje materijal koji je bio dogovoren prije početka radova. Koliko vam vrijedi vaše vrijeme?

Planirate uštedjeti nešto novca radeći sa građevinskim tvrtkama koje rade na "crno"?

Nažalost, često smo svjedoci situacije gdje privatni investitor, htjedući uštedjeti na troškovima poreza ili materijala, renovaciju svog objekta dogovara na "crno" čime automatski gubi bilo kakvu mogućnost dokazivanja ukoliko naknadno dođe do nepoštivanja dogovora od strane građevinske tvrtke. Tada investitori zovu nas da popravimo katastrofalno izvedene radove, što im udvostručuje troškove, no u toj situaciji više nemaju izbora.

Dosta vam je netransparentnog poslovanja i tvrtki koje bježe od odgovornosti?

Naša riječ naš glavni pečat. Svakom klijentu pristupamo kao partneru u procesu uređenja interijera, gdje su troškovi unaprijed definirani i nema neugodnih iznenađenja. Vlasnik tvrtke je voditelj projekta, te osim što dogovara posao, provodi svoje vrijeme u kontroli kvalitete radova na gradilištu.

Dosta vam je tvrtki koje svake godine mijenjaju svoj naziv?

Jeste li provjerili koliko je dugo tvrtka s kojom ste planirali poslovati već na tržištu? Česta je praksa neodgovornih pojedinaca da nakon što nagomilaju dugove i sudske sporove jednostavno ugase tvrtku i krenu iznova. Pripazite dobro na to. Naša matična tvrtka i naši partneri posluju u kontinuitetu više od 5 godina i u tom periodu smo renovirali preko stotinu objekata u Zagrebu i Hrvatskoj. Zbog toga što poštujemo naše dobavljače i klijente bilježimo kontinuirani rast svake godine i potražnja za našim uslugama je u stalnom porastu.

Dosta vam je loše kvalitete izvedenih radova?

Naš tim je kompaktan i okretan, te su pojedini majstori stručnjaci za svoje područje. Kod nas zidar nije ujedno i keramičar. Koristimo kvalitetne materijale i ljepila čime možemo garantirati dugotrajnost i visoku kvalitetu, te stajati iza svoga rada. Naši majstori nisu priučeni sveznalice nego istinski stručnjaci za svoje područje, o čemu svjedoči i kvaliteta naših radova koju možete provjeriti na slikama koje objavljujemo na ovoj web stranici.

© Sva prava pridržana 2021.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram